VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ - PERSKÁ EPILACE U VÁS V SALONU

30.08.2012 11:32

Chcete zastupovat MUDr. Veru Amlerovou a provádět perskou epilaci, po které již chloupky nikdy neporostou? Pokud ano a nepocházíte ze Středních Čech, přihlaste se do výběrového řízení. Pokud budete vybrány, absolvujete školení, obdržíte diplom a budete moci pracovat s touto jedinečnou patentovanou bylinnou hmotou ve vašich salonech či ordinacích.

Perské bylinné receptury pomohly vyléčit mnoho dermatologických problémů. MUDr. Vera Amlerová vyrábí nejen perské bylinné produkty, jako je maska Suraia, šampon a vlasovou vodu Aktamir, denní a oční krém Muna, ale hlavně pomáhá ženám řešit nadměrné ochlupení, které může vznikat z různých hormonálních příčin. Proto bychom chtěli jako centrum zdraví a krásy vyjít vstříc i ženám a mužům a zpřístupnit naše služby i mimo Prahu. Chceme proto poskytnout kurzy perské epilace pro vybrané kosmetičky, zdravotní sestry a lékařky ze všech regionů kromě Prahy a středních Čech.

Informace ke školení:
Po absolvování kurzu obdržíte certifikát a budete moci používat tuto patentovanou metodu i vy. Můžete tak provádět perskou epilaci u vás v salonu či ordinaci a nakupovat hmotu, stejně jako produktovou kosmetickou řadu, za zvýhodněnou cenu.

Kurzovné: Kč 4000,-
Cena zahrnuje pracovní hmotu a praktický trénink.

Jak se přihlásit:
Pokud byste se mnou chtěla spolupracovat, napište mi o sobě bližší informace na e-mailovou adresu info@amlerova.cz či přes kontaktní formulář